Toe Maar speelt vrijdagavond 5 augustus in de 'poptempel' aan de noodzijde van de Markt. Foto: PR
Toe Maar speelt vrijdagavond 5 augustus in de 'poptempel' aan de noodzijde van de Markt. Foto: PR

Smaakmakers organiseren muziekreünie met Toe Maar

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 5 augustus is er weer braderie in het centrum van Winterswijk. De uitbaters en ondernemers van de 'Noordzijde Markt Winterswijk' zijn van mening dat je een mooie dag zo mogelijk nog feestelijker moet afsluiten. Het is hen gelukt om de formatie Toe Maar na ruim 2,5 jaar te boeken voor een Home-Coming-Concert.

Jong en oud
Een braderie is een publiekstrekker voor jong en oud. Dan zoek je een act die daar min of meer bij aansluit. Het antwoord is soms nog makkelijker dan de vraag. De plaatselijke tributeband Toe Maar is in maart 2012 ontstaan. Dat is inmiddels 4,5 jaar geleden. In deze periode hebben ze flink aan hun naam en faam gewerkt. De mannen hebben een theatertour en een clubtour gespeeld door heel Nederland. Ze speelden op festivals in Nederland (onder andere drie keer op de Zwarte Cross), maar ook in België. Tevens waren ze te gast in de Vrouwengevangenis te Zwolle en mochten ze voor een bomvol strand op Curaçao spelen.

Poppodium
Ter gelegenheid van hun optreden zal de Noordzijde van de Markt de sfeer uitademen van een poptempel. Een groot podium en een extra bar zullen daaraan bijdragen. Vanzelfsprekend is er een ruime dansvloer gereserveerd, want stilstaan is geen optie. De terrassen van de omliggende horeca zullen de tribunefunctie invullen.

Gratis
"Het is uniek dat de band dit thuisconcert geeft", benadrukt de organisatie. "Mede daarom is het gratis toegankelijk. We willen iedereen de mogelijkheid geven om hiervan te genieten. Wat wij culinair zijn, dat zijn zij muzikaal: Smaakmakers!"
Het pleinfeest begint om 20.30 uur aan de Noordzijde van de Markt. Een uurtje later begint Toe Maar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant