Foto: PR
Foto: PR

Paardenvierdaagse voor ruiters en koetsiers

Algemeen

WOOLD - Dit jaar wordt voor de zeventiende maal de paardenvierdaagse in het Woold bij Winterswijk georganiseerd door de St. Aangespannen Rijders Woold. Het evenement vindt plaats van maandag 4 juli tot en met donderdag 7 juli. Men kan 's avonds starten tussen 18.00 uur en 19.30 uur op het terrein van de familie Oonk aan de Esselinkhoekweg 5 in het Woold.

De routes zijn ongeveer 20 km lang en gaan elke avond een andere richting uit. Tijdens de rit is er een stop waar de deelnemers koffie/fris aangeboden krijgen. Deelnemers die tenminste drie avonden meerijden krijgen een aandenken.
De eerste avond gaat men richting Brinkheurne en is de pauzeplaats aan de Mr. Ten Houtenlaan bij stal Deb. Dinsdagavond gaat de route richting Miste en is de stop aan de Stoffelsweg in Miste. Woensdagavond gaan we richting Ratum/Vosseveld en is de pleisterplaats bij de manege WR & PC aan de Steengroeveweg in Winterswijk. De laatste avond zal de route grotendeels in het Woold blijven en is het rustpunt aan de Holdersweg nabij nummer 8.
Toeschouwers kunnen bij deze pauzeplekken gerust komen kijken naar de vele rijders en allerlei paarden en pony's bewonderen. Voor hen is ook de mogelijkheid om iets te drinken.
Deelnameformulier kan men aanvragen bij Harrie de Roos, tel. 0543-564498 of per mail: harrie.deroos@planet.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant