Gratis gezondheids-checks

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 3 juni voert Kruiswerk Achterhoek gratis health checks uit voor leden bij Gezondheidscentrum De Peperbus. Daarnaast zijn deze dag ook Fysiotherapie Centrum Weeninkpad en Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk aanwezig voor een extra gewicht-screening en/of persoonlijk advies. Tussen 10:00 en 15:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Burgemeester Bosmastraat 3 in Winterswijk.

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig uw gezondheid te testen. De checks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts en bestaan uit een aantal onderdelen. Eerst beantwoordt men een paar vragen over zichzelf en over de leefgewoontes. Daarna worden lengte en gewicht gemeten, de BMI en wordt het vetpercentage bepaald en de bloeddruk en knijpkracht vastgesteld.

Naast de gezondheidscheck van Kruiswerk zijn deze dag ook Fysiotherapie Centrum Weeninkpad en Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk aanwezig. Hier kan men ter aanvulling gratis een aantal extra waardes laten bepalen, zoals de spiermassa, het visceraal vet en de taille-omvang.

Een gezondheidscheck is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek, die hiervoor de ledenpas mee moeten brengen. Wie geen lid is van Kruiswerk, maar wel graag een check wilt laten uitvoeren, kan deze dag lid worden bij een van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis. De extra gewicht-screening en het adviesgesprek op deze dag zijn eveneens kosteloos. Om eventuele wachttijden te voorkomen, wordt er deze dag gewerkt met een inschrijflijst. Deze is te vinden in de wachtkamer van De Peperbus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant