Allerlei technische tips en trucs worden uitgelegd op de techniekdag bij Obelink. Foto: PR
Allerlei technische tips en trucs worden uitgelegd op de techniekdag bij Obelink. Foto: PR

Techniekdag bij Obelink

Algemeen

WINTERSWIJK - Komend seizoen trekken er weer ruim 3 miljoen Nederlanders er op uit om van een fijne kampeervakantie te genieten. Een groot deel van deze kampeerliefhebbers gaat er met de caravan op uit en natuurlijk wil men deze dan perfect in orde hebben. Fabrikanten komen ieder jaar weer met vele nieuwtje voor caravan en camper en dat is voor Obelink een goede reden om het thema techniek deze zondag centraal te stellen.

Techniek is niet meer weg te denken in een caravan/camper anno 2016. Toilet, warm water en verwarming zijn al jaren standaard en de moderne caravans en campers zijn voorzien of kunnen worden voorzien van televisie, airco, zonnepanelen, een mover en nog veel meer. Van de automatische schotels en zonne-energie staan er op zondag 29 mei ook proefopstellingen klaar bij Obelink.
Tijdens deze techniekdag wordt er bij Obelink dieper op al deze mogelijkheden ingegaan en staan de technische specialisten van Obelink en van diverse merken klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.
In de werkplaats worden zondag 29 mei doorlopend workshops gegeven, bijvoorbeeld over hoe een mover onder de caravan kan worden gemonteerd (11.00 uur), over de elektronica bij de inbouw van een mover (13.00 uur) en over profile reparatie (12.00 uur). Om 14.00 uur wordt uitleg gegeven over het herkennen van de noodzaak voor een as-revisie en vanaf 15.00 uur is er vrije inloop voor allerlei vragen. Wie zorgeloos op kampeervakantie wil gaan heeft er baat bij om voor vertrek bij een BOVAG- caravanbedrijf langs te gaan voor een BOVAG onderhoudsbeurt.
Op zondag 29 mei is er op de BBQ-afdeling een kok van Barbecook aanwezig om lekkere hapjes te laten proeven. Er is koffie verkrijgbaar in de O'neill koffiebar en ook het restaurant met speelparadijs is open. Er komt een ballonnenclown om de kinderen te vermaken.


www.obelink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant