Foto: PR Obelink
Foto: PR Obelink

Kampeer Event bij Obelink

Algemeen

WINTERSWIJK - Op Hemelvaartsdag begint het Kampeer Event bij Obelink. Het kampeerseizoen is geopend en daarom maakt Obelink er een feestje van.

Om de gezelligheid te verhogen doet op 5 en 6 mei het Grolsch promotieteam weer mee. Zij komen dit keer met een nieuw limoen drankje: Grolsch Radler 0,0 % Ice Tea met groene theesmaak. Volgens Grolsch heerlijk met bijvoorbeeld een aantal ijsklontjes en een schijfje limoen. Tevens hebben ze de reeds bekende Grolsch 0,0% Radler bij zich om u te laten proeven en deelt het team nog proefblikjes uit om mee te nemen. ACSI, bekend van de groene campinggidsen, komt om gratis kampeergidsen uit te delen (zolang de voorraad strekt) aan de klanten uit Nederland en Duitsland.
De wokbus Go-Tan is op Hemelvaartsdag aanwezig om kampeerders en iedereen die op geïnteresseerd is kennis te laten maken met de producten van Go-Tan voor een gemakkelijk te maken smakelijke maaltijd. Op facebook wordt een Go-Tan pakket verloot. Op Hemelvaartsdag komt de kok van Weber bij Obelink om iedereen deelgenoot te maken van alle tips & tricks voor het barbecueën.

In het restaurant geldt op Hemelvaartsdag de wekkerprijs: als de wekker afgaat op exact het moment dat iemand de restaurantbestelling wil afrekenen, dan is die bestelling gratis. Uiteraard zijn dit weekend alle afdelingen geopend en staan de medewerkers weer klaar om iedereen van de nodige informatie te voorzien.


www.obelink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant