Max Verstappen:
Max Verstappen: "Ik kijk er enorm naar uit!"

Jumbo trakteert op kaartjes voor familieracedagen met Max Verstappen

Algemeen

WINTERSWIJK - Jumbo biedt klanten vanaf 4 mei de mogelijkheid om gratis entreetickets te bemachtigen voor de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen'. Het race-event voor alle leeftijden vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort. Naast dat Max met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geeft op het circuit, zijn er ook onder meer een kinderkartbaan, reuzenrad, stuntshows en optredens van Wolter Kroes en Maan (The Voice of Holland). Bij aankoop van actieproducten krijgen klanten een code waarmee zij hun entreeticket voor het familie-evenement kunnen verzilveren.

Max Verstappen heeft zin in het event: "Met een Formule 1-auto een demonstratie en show weggeven is altijd leuk, helemaal nu dat voor het thuispubliek in Zandvoort is. Ik doe mijn best om tijdens de Familie Racedagen alle fans en bezoekers veel plezier te bezorgen. Ik verheug mij erop!"

Racen en demonstraties
Het programma van de 'Familie Racedagen, driven by Max Verstappen' is zo samengesteld dat zowel de Formule 1-liefhebbers, als zij die een uitje willen beleven rondom het circuit, zich kunnen vermaken. Zo rijdt Max in zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-wagen, worden er verschillende races verreden en sieren ook andere bijzondere demonstraties het programma. Tevens is er een parade met supercars. Wie z'n eigen racetechnieken wil verbeteren, kan terecht in een simulator, waarbij de jongste fans de kinderkartbaan kunnen bezoeken. Naast alle race-gerelateerde zaken geven The Voice of Holland-zangeres Maan en zanger Wolter Kroes optredens, zijn verschillende DJ's actief en kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad.

Gratis kaarten
Bij aankoop van actieproducten in de supermarkt van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de 'Familie Racedagen' voor 4 of 5 juni. De actie start op 4 mei en loopt tot en met 24 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant