Roos Kruisselbrink:
Roos Kruisselbrink: "Ik nodig je uit voor het Eendracht Muziekfeest!" Foto: PR

Eendracht Winterswijk geeft muziekfeest

Algemeen

Spelenderwijs kennismaken met muziek voor kinderen van 7 tot 12 jaar

WINTERSWIJK - Zondagmiddag 13 maart is het Eendracht Muziekfeest. Dit feest is speciaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar die het leuk lijkt om samen muziek te maken bij Eendracht Winterswijk. Er staan allerlei leuke en muzikale activiteiten op het programma. Wie meedoet, ervaart hoe leuk en gezellig het is om bij Eendracht muziek te maken.

Roos Kruisselbrink is 8 jaar en speelt nu een half jaar bugel bij Eendracht. "Ik vind het heel erg leuk. Ik heb een leuke leraar en mocht direct al bij het Notenbende-orkest spelen. We krijgen vaak leuke, nieuwe muziek en hebben al twee keer opgetreden. We doen ook veel dingen samen, zoals de filmavond. Je mag dan vrienden meenemen en het is heel gezellig met de anderen die ook bij Eendracht zitten." Roos kan veel over vertellen hoe leuk het is, maar het leukst is het om het zelf te beleven.

Gezellig samen muziek maken
Daarom organiseert Eendracht het Muziekfeest. Wie er bij is, beleeft die middag hoe het is om samen muziek te maken. Het wordt een gezellige middag met Ester Esselink, Gerben Kruisselbrink en andere muzikanten van Eendracht. Samen gaan de kinderen direct aan de slag met muziek maken en samenspelen. Naast muziek maken doen we andere leuke dingen en er is natuurlijk wat lekkers te eten en te drinken. Er wordt afgesloten met een echt concert van het Muziekfeestorkest.

Iedereen tussen 7 en 12 jaar kan zich aanmelden. Het Muziekfeest is op zondag 13 maart in De Klephoorn, Laan van Hilbelink 6 en kost maar € 5,-. Wie meedoet, krijgt een feesttas met allerlei leuke en lekkere dingen erin. De middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Aanmelden kan via sandrien@eendracht-winterswijk.nl.

Meet & Greet met Hakim
Extra leuk is dat de Muziekfeest-gangers op 8 april mogen optreden en een Meet & Greet krijgen met Hakim. Op 8 april speelt Eendacht Peter & de Wolf en vertelt Hakim het verhaal erbij.

En smaakt het Muziekfeest naar meer? Dan kunnen de deelnemers zich daarna opgeven voor de korte cursus Maak Zelf Muziek.


facebook.com/eendrachtwwijk

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant