Bloeddrukmeting. Foto: PR
Bloeddrukmeting. Foto: PR

Gezondheidscheck Kruiswerk

Algemeen

WINTERSWIJK - Op vrijdag 19 februari voeren experts van Kruiswerk Achterhoek gratis gezondheidschecks uit in Gezondheidscentrum De Peperbus in Winterswijk. Van 10:00 tot 15:00 uur is iedereen welkom aan de Burgemeester Bosmastraat 3 in Winterswijk om zijn of haar gezondheid te laten controleren. Aanmelden is niet nodig.

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig uw gezondheid te testen. De checks van Kruiswerk Achterhoek worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts en duren ongeveer een kwartier. Eerst beantwoordt de bezoeker een aantal vragen over zichzelf en over de leefgewoontes. Daarna worden lengte en gewicht gemeten, de BMI en het vetpercentage bepaald en de bloeddruk en knijpkracht vastgesteld. Op basis van de resultaten ontvangt men een persoonlijk leefstijladvies over voeding en beweging.

Een gezondheidscheck is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek; zij moeten hiervoor hun ledenpas meebrengen. Wie geen lid is, maar wel graag een check wil laten uitvoeren, kan zich deze dag aanmelden als lid bij één van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis.

Kruiswerk organiseert verschillende gezondheidscheckdagen door de hele Achterhoek.


www.kruiswerk.nl/evenementen of tel.0314 357 430

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant