HotStuff. Foto: PR
HotStuff. Foto: PR

Voorproefje voor Vuurfestival

Algemeen

MEDDO - Het duurt nog even voordat het Pasen is en het VuurFestival Meddo plaatsvindt, maar toch kan er binnenkort al worden genoten van een voorproefje. Op zaterdag 13 februari vindt namelijk de 'VuurFestival Contest' plaats. Op deze avond strijden drie DJ's en drie bands tegen elkaar voor een plekje in de line up van het VuurFestival zelf. "We hebben vaak veel aanmeldingen van lokaal talent en we willen hen graag de kans geven om voor een groot publiek te spelen'', aldus Klaas te Kamp.

VuurFestival Meddo vindt plaats op 26 en 27 maart (Pasen) in Meddo. Met zo'n 7.000 bezoekers is het een echt evenement voor iedereen, waarbij het paasvuur centraal staat. Het is een evenement met een kinderweide, drie tenten, zes podia en een openingsshow voor het ontsteken van het paasvuur van een kleine 20 meter hoogte.
Maar eerst vindt op 13 februari in café Spiekerman in Meddo de VuurFestival Contest plaats. Dan zullen in de categorie dj's WY? (Wessel ten Dolle & Yvette van den Berghe), WEDAMNZ (Lennard klein Gunnewiek) en DJ B STAR (Bas Oonk) het tegen elkaar opnemen.
Bij de bands strijden Hot Stuff (soul, funk en disco), Incompleet (Top40 tot aan oude classics en een beetje høken) en Letrow (Van Radiohead tot Red Hot Chilli Peppers en zelfs eigen nummers!) tegen elkaar.
De entree voor het Vuurfestival Contest op zaterdag 13 februari vanaf 20.00 uur is gratis.

HotStuff. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant