Frank Stemerdink voor zijn rijdende winkel. Foto: Yelmer Everink
Frank Stemerdink voor zijn rijdende winkel. Foto: Yelmer Everink

Iedereen welkom bij rijdende winkel van Frank Stemerdink

Algemeen

LICHTENVOORDE - "Komt u uit de stad of juist van het platteland, Frank heeft u graag als klant!" zegt de 55-jarige Frank Stemerdink olijk. Deze week start hij met een rijdende winkel van 'Uw Kruidenier' in het oostelijk deel van de Achterhoek. Daarmee komt hij boodschappen aan huis bezorgen, die ook online te bestellen zijn. Op de wagen prijkt een grote foto van hemzelf, wat een vertrouwde indruk wekt.

Door Barbara Pavinati

Voor al de dagelijkse boodschappen kan iedereen bij Frank terecht: brood, vlees en vleeswaren, kaas, groente en fruit. Kaarten en postzegels behoren tevens tot het assortiment. Daarnaast is het mogelijk om bij Frank brieven te posten en extra geld te pinnen. Een belangrijk product dat Frank aanbiedt wordt gevormd door de maaltijden van Eetgemak. Dat zijn gezonde en betaalbare gerechten die koelvers geleverd worden en daarna nog in de diepvries kunnen. Ook voor wie een specifiek dieet volgt, bestaan er mogelijkheden/ "Mensen kunnen aangeven wat het dieet is en wat ze wel of niet mogen hebben, dan wordt de maaltijd speciaal voor hun gemaakt. Elke week kunnen ze kiezen uit een vaste lijst of uit een wisselende lijst met 3 voor-, hoofd- en nagerechten per dag. Dat betekent 21 maaltijden per week. Ze kunnen deze online bestellen, maar ook met een bestelformulier in de winkel", legt Frank uit.

De rijdende winkel is aantrekkelijk voor mensen die slecht ter been zijn, herstellen van een revalidatie of een andere reden hebben om moeilijk van huis te kunnen. Vaak is het fijn om in zo'n situatie toch nog zelfstandig de boodschappen te doen. Natuurlijk heeft Frank dan ook tijd voor een gezellig praatje. Hij garandeert:"Iedereen is welkom. Kan ik ergens met de wagen niet komen, dan kan de klant online bestellen en zorg ik er voor dat het op een andere manier bezorgd wordt."

Frank heeft de wagen van Louis Ressing van Springer en Ressing overgenomen en gaat diens route weer oppakken. De oude klanten van Ressing worden benaderd met een flyer. "Ik begin iets nieuws en ik hoop dat ik er veel plezier aan beleef, samen met mijn klanten."


www.frankstemerdink-uwkruidenier.nl
frank@uw-kruidenier.nl
info@frankstemerdink.nl
06-53288445

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant