Het team in het nieuwe tenue. Foto: Gerard Houben Fotografie
Het team in het nieuwe tenue. Foto: Gerard Houben Fotografie

Nieuw tenue voor Roy's Gym

Algemeen

WINTERSWIJK - De tien leden van het wedstrijd- en verzorgingsteam van Kickboksclub Roy's Gym zijn onlangs in een nieuw wedstrijdtenue gestoken door sponsor Tegelzetters in Winterswijk.

Roy's Gym is een sportschool voor Muay Thai kickboksen in Winterswijk en heeft een grote wedstrijdgroep in de Jeugd, N- en C Klasse. "Wij zijn heel dankbaar dat we nieuwe wedstrijdkleding hebben gekregen die zeker ook bijdraagt aan de uitstraling van de club. Wij bedanken hierbij dan ook Ariel Vermeiden, eigenaar van Tegelzetters, hartelijk voor deze bijdrage," aldus hoofdtrainer Roy Geurink.

Lesaanbod
Roy's Gym biedt naast wedstrijdtraining reguliere trainingen aan voor jeugd, beginners, recreanten en gevorderden. Ook zijn er speciale Ladies Only trainingen, Early Birds trainingen en bokszaktrainingen Ook worden er diverse sessies gegeven aan scholen, bedrijven of instellingen in het kader van weerbaarheid en self control. Vanaf januari 2016 zal de gym haar activiteiten in een nieuwe locatie aan de Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk voortzetten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant