De kast. Foto: Niels Westra
De kast. Foto: Niels Westra

Programma De Storm

Algemeen

WINTERSWIJK - In de komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen in theater De Storm. De kassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 14 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren kan via tel. 0543-519285 óf 24 uur per dag via www.theaterdestorm.nl.

Vrijdag 27 november
RabobankZaal | 20.15 uur
Entree € 27,50
De Kast met de voorstelling '25 jaar!'
In deze jubileumvoorstelling keert De Kast in oude bezetting terug naar het theater! Immers, hier komen hun intieme 'recht-uit-het-hart' nummers prachtig tot hun recht. De Kast speelt tijdens deze tournee niet alleen de eigen top-10 hits, maar ook die van de artiesten waarmee zij tijdens hun imposante carrière samenwerkten zoals: Paul de Leeuw, Liesbeth List en Acda & De Munnik. De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: 'In Nije Dei', 'Hart van mijn Gevoel', 'Woorden Zonder Woorden' en 'Raak'. Ze waren in de jaren '90 een van de populairste popbands van Nederland en wonnen vele prijzen waaronder TMF Awards, een Edison én Gouden Harp voor hun gehele ouevre.

Zaterdag 28 november
RabobankZaal | 20.15 uur
Entree € 25,-
Jandino Asporaat met de voorstelling 'Hoe Dan Ook'
Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat momenteel als een komeet. De man met de breedste glimlach van Nederland verwelkomen wij graag in ons theater met zijn gloednieuwe theatershow: 'Hoe Dan Ook'. Want hij gaat hoe dan ook spetteren en hij zal u hoe dan ook overdonderen. U gaat hoe dan ook genieten en moet hoe dan ook komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe dan ook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant