Afbeelding

Wassink & Lankhof nemen HtW over

Algemeen

WINTERSWIJK - Wassink Installatie neemt de activiteiten van het failliet verklaarde HtW installatietechniek over. Uitzondering hierop zijn de inbraak- en brandbeveiligingscontracten, die worden overgenomen door Lankhof Beveiliging uit Aalten. Bestaande klanten van HtW Installatietechniek worden komende dagen persoonlijk geïnformeerd. Hoeveel van de circa 55 arbeidsplaatsen van HtW behouden kunnen blijven, is nog onbekend.

Bij Lankhof zou in elk geval één specialist van het failliete HtW aan de slag kunnen, wellicht nog een paar meer. 

Derk Wassink, directeur van Wassink Installatie dat met vestigingen in Winterswijk en Doetinchem 90 medewerkers telt, wil nog geen uitspraken doen over het aantal HtW-medewerkers dat na de overname bij Wassink aan de slag kan. "We zijn nu aan het onderzoeken hoe we de toekomst gezond tegemoet kunnen treden, en wat daarvoor nodig is. Natuurlijk hebben we daar ook kundige medewerkers bij nodig, maar ik kan me ook voorstellen dat er in bijvoorbeeld ondersteunende functies overlap is. Ik verwacht over twee weken duidelijkheid te kunnen verschaffen."

Wassink Installatie is een innovatief totaalinstallateur op het gebied van gebouw gebonden werktuigkunde en elektrotechnische installaties. Dit voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Lankhof Beveiliging BV is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde partij op het gebied van beveiliging en is in staat om de werkzaamheden van Installatiebedrijf HtW per direct en op een zorgvuldige en deskundige wijze over te nemen.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant